Tarinani

Olen maaenkelihybridi Suomesta. Vei vuosikausia, ennen kuin lopulta tajusin kohtaloni ja elämänkutsumukseni kaiken tapahtuneen jälkeen, mitä olen läpikäynyt.

Synnyin perheeseen, jossa  minusta ei voitu huolehtia ja olin lapsena koulukiusattu sekä myöhemmin työpaikoilla ihmissuhteissani ja nähnyt paljon ihmisten pahaa oloa heidän purkaessa sitä minuun luullen että kestän sen kaiken. Me maaenkelit vedämme puoleemme tällaisia myrkyllisiä ihmisiä ja tämän minä opin kantapään kautta aivan omillani. Vei paljon aikaa ja työtä, että nyt lopulta seison voimassani ja autan muita työlläni. En haluaisi, että kukaan käy läpi samaa, mitä minä. 

Tiedän, mitä on olla täysin yksin, niin pahasti masentuneena, että tuntuu, ettei ole ulospääsyä ja kaikki on pelkkää harmaata. Kun on henkisesti aivan täysin murtunut ja rikki joka tasolla. Tiedän, mitä on päättymättömän tuntuinen tuska. Tiedän, mitä on kun joutuu kaivamaan itsensä siitä kuopasta ylös ilman, että kukaan tarjoaa auttavaa kättä ja kohtelee kuin ihmistä. En ollut voimissani enkä osannut puolustaa itseäni, kun kiltteyttäni käytettiin hyväksi.  En ollut oma itseni.

Olen vain ihana, hyväsydäminen ihminen ja minut on luotu tänne auttamaan muita. Haluan työlläni auttaa sinua, että pystyt manifestoimaan unelmaelämäsi ja paranemaan henkisestä väkivallasta.